vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate ”Harap-Alb”, în premieră, la Căluțul de Mare

”Harap-Alb”, în premieră, la Căluțul de Mare

de Redacția Dotto

Premieră la Teatrul pentru Copii ”Căluțul de Mare” de la Constanța. Sâmbăta aceasta de la ora 10:30, va fi pusă în scena piesa Harap Alb, în regia maestrului Lică Gherghilescu.

Harap Alb este un spectacol mult așteptat, realizat după faimosul basm românesc al lui Ion Creangă, despre care Garabet Ibrăileanu spunea că reprezintă „o adevărată epopee a poporului român”.

Fără să se îndepărteze prea mult de la intriga inițială, spectacolul semnat de Lică Gherghilescu prezintă o variantă modernă a poveștii. Este vorba despre drumul către maturizare al fiului de crai „cu educație aleasă” cu încercările și temerile prin care trece pentru a ajunge la final, unde, binele învinge răul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult