marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Harta interactivă a parcărilor și la Constanța

Harta interactivă a parcărilor și la Constanța

de Ileana Gheorghiu
Constanța

Inspirată ale mari orașe din țară, Primăria Constanța a elaborate recent o hartă interactivă în care vor putea fi vizionate distinct toate parcările din oraș. Harta ajută utilizatorii să înţeleagă mai bine cum au fost împărţite zonele de parcare din oraș și stațiunea Mamaia și ce tarife trebuie să achite în funcțșie de locul în care își masă mașina.


Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din orașul Constanța și de a-i ajuta să înțeleagă mai bine cum sunt împărțite zone de parcare din Constanța, Primăria a pus la punct o hartă interactivă online. ,,Conform hărții, zonele 0 și 1 de parcare au fost marcate cu portocaliu și albastru. Zona zero se întinde pe 20 de mii de metri pătrați în Constanța și Mamaia, iar zona, pe aproximativ șase mii de metri pătrați, în Constanța. 95% din spațiile de parcare au fost amenajate însă în zona doi a Constanței. Abonamentul de 199 lei aferent zonei 2 permite constănțenilor parcarea, fără loc rezervat și fără plata vreunei taxe atât la domiciliu, cât și în orice altă parcare publică nerezervată din zona 2.


Harta spațiilor de parcare pentru zonele 0 și 1 poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Constanța secțiunea „Parcări zonele 0 și 1“.
Și cu hartă și fără hartă, subiectul parcărilor din Constanța rămâne în continuare unul care dă mari bătăi de cap constănțenilor. Aceștia se plâng de lipsa locurilor de parcare, mai ales după desființarea acestora de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, dar și de modul greoi în care funcționează aplicația cu ajutorul căreia ar trebui plătită parcarea în oraș și în stațiunea Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult