duminică, 21 iulie, 2024
Home Uncategorized HBO anunță că lansează show-ul TV „Last of Us” bazat pe jocul video

HBO anunță că lansează show-ul TV „Last of Us” bazat pe jocul video

de Andrei Cernat
HBO anunță că lansează show-ul TV „Last of Us” bazat pe jocul video

HBO lansează show-ul TV „Last of Us”. Viitoarea adaptare TV The Last of Us de la HBO tocmai a făcut un mare pas înainte pentru a se realiza. Creatorul serialului Neil Druckmann lucrează ca scriitor și producător executiv alături de Craig Mazin (Cernobîl). Carolyn Strauss, de la HBO, care a produs atât Game of Thrones, cât și Chernobyl, va deveni și producător executiv la The Last of Us.

Conform sinopsisului oficial, serialul TV pare să adapteze primul joc din serie. „Povestea are loc la douăzeci de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă. Joel, un supraviețuitor, este angajat să o scoată din contrabandă pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică slujbă devine în curând o călătorie brutală, sfâșietoare. Amândoi trebuie să traverseze SUA și să depindă unul de celălalt pentru supraviețuire. ”

HBO face un serial Last of Us, iar scriitorul jocului este implicat pentru a se asigura că este ceea ce trebuie


În timp ce lumea adaptărilor jocurilor video este plină de eșecuri, HBO lansează show-ul TV „Last of Us”. O mare adaptare a uneia dintre cele mai apreciate povești de jocuri video din memoria recentă. Importantă este prezența scriitorul și directorul creativ al jocului original. Pare că ar putea avea o lovitură de fapt reușind să traducă jocul video la televizor. Tot ce s-a spus, The Last of Us este încă în faza incipientă. Nu avem detalii de casting sau fereastră de lansare privind nou show TV. Probabil va trece ceva timp până când povestea lui Joe și Ellie va face saltul către acțiunea live.

HBO lansează show-ul „Last of Us”

„Ultimul dintre noi” nu este singura adaptare a jocului Sony cu buget mare în lucru. Studioul Sony PlayStation Productions se află, de asemenea, în mijlocul producției pentru mult așteptata adaptare a seriei Uncharted. Acesta va avea rolul lui Tom Holland și care urmează să ajungă în cinematografe în 2021.

Vezi și : Ubisoft Connect adaugă jocuri încrucișate, salvări încrucișate la Watch Dogs: Legion și multe altele

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult