hercule

Rareș Toader, cel mai bun atlet român la aruncarea greutății, a renunțat la figura de dur pe care o afișează în timpul concursurilor și și-a arătat latura sensibilă.

Rareș a dezvăluit că plânge la filmele care îi ajung la inima și a povestit ce ritual are înaintea celor mai importante competiții.

„Ultima oară cred că am plâns la un film. Sunt o persoană foarte puternică, nu mă sensibilizez atât de ușor, însă lucrurile care țin de suflet, mă marchează și am sentimente, sunt empatic”

Înaintea concursurilor, Rareș are un ritual la care nu renunță!

„Ascult muzică rock și hip hop, depinde ce stare am”

Atletismul nu este singurul sport care l-a cucerit pe sportivul de 24 de ani. El a jucat și fotbal.

„Un an am fost portar la o echipă din orașul meu, Rm. Vâlcea”

Rareș Toader a revenit în sala de antrenament, după cel mai lung și greu sezon din carieră! Chiar dacă nu a prins finala olimpică de la aruncarea greutății la Olimpiada de la Tokyo, sportivul a trăit în Japonia experiența vieții.

„Cred că mi-a lipsit puțin noroc, fiind prima experiență la care am participat de asemenea anvergură, nu am știut exact cum să gestionez cele 3 aruncări pe care le-am avut pentru accederea în finală”

Sportivul care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a avut și un mentor, care i-a fost alături până anul trecut.

„Mentorul meu din atletism a fost regretatul Dan Serafim, antrenor federal la aruncări și antrenorul Liei Manoliu. Nu mai este printre noi dar mă veghează și susține de acolo. Mă simțea când sunt la ananghie și când am o problemă în antrenament, o problemă în viața de zi cu zi, intervenea și mă sfătuia ca o mamă”

Tot datorită lui Dan Serafim, de-a lungul carierei, Rareș nu a lipsit de la niciun antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…