duminică, 21 iulie, 2024
Home Politică Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte ANPC

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte ANPC

de Redacția Dotto

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, demisionează din funcție în urma nominalizării sale ca și candidat al PSD la Primăria Constanța. El menționează că va rămâne în funcția de „comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat)”.

Horia Constantinescu a anunțat demisia din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, printr-o postare pe pagina sa de socializare.

“Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității.  

Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.  

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect.  

Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității.  

Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile.  

Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat).  

Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm.  

Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție.  

Să aveți o zi minunată!  

Vă mulțumesc pentru tot!”

mesajul postat de Horia Constantinescu pe Facebook

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult