joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Horia Constantinescu se întoarce la OPC Constanța

Horia Constantinescu se întoarce la OPC Constanța

de Redacția Dotto

Horia Constantinescu se întoarce la OPC Constanța, după ce a pierdut alegerile pentru Primărie.  “As fi putut oferi constănțenilor 2 mandate in unul pentru ca dorm foarte putin. Este păcat să nu lăsăm constănțeni să se bucure de peisajul selenar al acestui oraș care are mai multe cratere decât sunt pe lună”, a spus Constantinescu într-o declarație de presă în această după amiază. Constantinescu a adăugat că a primit asigurări de la conducerea PSD Constanța ca toate proiectele pe care le-a prezentat în campanie se vor materializa și a subliniat că nu își dorește o funcție de parlamentar.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult