duminică, 14 aprilie, 2024
Home Sport Horia Tecău se retrage din tenis

Horia Tecău se retrage din tenis

de Andrei Cernat
horia tecau

Horia Tecău se retrage din tenis după participarea la Turneul Campionilor de la Torino.

”Sunt copleșit de o mulţime de emoţii acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”, a scris Horia Tecău pe Facebook.

Constănțeanul a câştigat 38 de trofee în cariera sa, dintre care trei de Mare Șlem: Wimbledon, US Open, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult