vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Hotelierii de pe litoral se pregătesc de 1 iunie

Hotelierii de pe litoral se pregătesc de 1 iunie

de Redacția Dotto

Mii de copii sunt așteptați să se distreze de ziua lor, pe 1 iunie, la mare. Hotelierii le-au pregătit deja tot felul de surprize, petreceri și multă distracție. Iar vremea va fi perfectă pentru distracție la malul mării. Meteorologii anunță 29 de grade Celsius și zero șanse de ploaie.

Rezervările pentru weekendul de 1 iunie s-au făcut chiar și cu multe luni înainte, spun agenții de turism, iar la unele hoteluri, gradul de ocupare este aproape de capacitatea maximă. Cel mai bine s-au vândut pachetele cu 2 nopți de cazare și mic dejun.

”Pentru 1 iunie am pregătit pachet de minimum 2 nopți de cazare ce pornește de la 810  lei  sejurul, cazare cu mic dejun, oferim gratuitate copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani, susprize la check-in. Mai avem un grad de 5% ce urmează a fi ocupat.”

Elena Drăghici – manager hotel

Locurile de joacă au fost pregătite, iar pe plajă, animatorii vor întreține atmosfera.

”Am pregătit resortul și cu locurile de joacă aferente, vom avea echipe de animație care se vor ocupa de cei mici în timp ce adulții se vor distra pe malul mării. Echipa de animație va fi atât în incita hotelul cât și pe plajă unde vor desfășura activități specifice de joacă și distracție.

Mihai Mazilu – manager hotel

Și vremea se anunță frumoasă pentru distracția celor mici și chiar daca apă mării este încă rece, bălăceala va fi asigurată în piscine.

”Îi așteptăm cu cadouri, cu entertainement, cu  piscine bineânțeles și cu activități foarte foarte drăguțe.”

Roxana Taiss- manager hotel

Distracția va fi garantată în toate stațiunile de la mare.

”Am lansat campania mare pentru cei mici, este o campanie prin care oferim în parteneriat cu un parc de distracție din Neptun vouchere gratuite de intrare.”

Ștefan Necula- reprezentant agenție de turism

Multe dintre hoteluri oferă în prețul pachetului de cazare și acces la microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii iar la Delfinariu, noul membru Baby îi așteaptă pe copii la spectacole gratuite.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult