duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Hoți de motorină, prinși de polițiști

Hoți de motorină, prinși de polițiști

de Redacția Dotto

Doi bărbați au fost prinși cu aproape 2 tone de motorină, fără acte de proveniență. S-a întâmplat la Oltina, în județul Constanța, iar polițiștii care i-au prins pe hoți sunt de la Garda de Coasta.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea localității Oltina, doi cetățeni români care transportau cu ajutorul unei autoutilitare cantitatea de 1700 litri de motorină, fără documente justificative.

În ziua de 22.11.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa, au observat o autoutilitară care se deplasa pe un drum neamenajat, în zona localității Oltina.

În urma interceptării autovehiculului, au constatat faptul că acesta era condus de către un cetățean român în vârstă de 50 de ani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestuia, mai multe butoaie de plastic, care conțineau cantitatea de 1700 litri de motorină, pentru care nu existau documente justificative.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult