miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate I-a furat portofelul, după ce s-au împrietenit

I-a furat portofelul, după ce s-au împrietenit

de Ileana Gheorghiu

Polițiștii constănțeni sunt pe urmele unui individ, care, după ce a furat portofelul unui bărbat, a folosit cardul acestuia pentru a face diverse plăți.

Victima s-a împrietenit cu hoțul, ieri, la un pahar de bere în zona Pod Butelii din Constanța. Cei doi au plecat spre locuința hoțului, unde au mai stat de vorbă. Odată ce a ajuns acasă, victima a observat că nu mai are portofelul. Fiul victimei spune că tatăl său a făcut deja reclamație Poliție, însă cere și ajutorul constănțenilor pentru a-l prinde mai repede pe hoț. El a postat pe o rețea de socializare imagini în care apare bărbatul care ar fi furat portofelul și spune că până acum cardul tatălui său ar fi fost folosit pentru efectuarea mai multor plăți de până în 100 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult