I-a luat foc casa în prag de Sărbători

Un bătrân din județul Constanța a rămas pe drumuri, în prag de Sărbători, după ce casa în care locuia a luat foc. S-a întâmplat noaptea trecută la Siliștea.

Acoperișul casei s-a făcut scrum, iar restul locuinței a fost grav afectată ca urmare a intervenției pompierilor. Nenorocirea s-a abătut asupra oamenilor la scurt timp după lăsarea întunericului. Vecinii au fost cei care au văzut limbile de foc și au imediat sunat la 112.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o autoscară. Peste 30 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. Acoperișul locuinței a ars pe o suprafață de 150 de metri pătrați, iar o anexă și bunurile din interior s au făcut și ele scrum. Proprietarul locuinței, un bătrân de 84 de a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri din partea echipajului SMURD chemat în ajutor. Astăzi, la lumina zilei, pompierii vor încerca să stabilească și cauza de la care a izbucnit focul și vor face și o evaluare a pagubelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…