Ianis Hagi a înscris din nou pentru Glasgow Rangers
Home Sport Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC
Sport - sâmbătă 26 decembrie 2020

Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC

Ianis Hagi (22 de ani) a adus victoria pentru echipa sa, Rangers, în ultima partidă de campionat cu Hibernian, scor 1-0.

Prestația mijlocașului român l-a mulțumit pe Steven Gerrard, chiar dacă mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 67 al partidei cu canadianul Scott Arfield.

Steven Gerrard:

Sunt foarte mulțumit de prestația lui Ianis. Ianis a primit șansa de a reveni în echipă şi a profitat de ea. Sunt, din nou, foarte mulţumit de prestaţia sa, aşa cum am fost şi etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr şi se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape„.

A fost un meci greu. Ştiam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie, 

Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC: ”Și-a făcut simțită influența”

Din partea celor de la Scotsman, Hagi a primit nota 8 pentru prestația din meciul cu Hibernian. După acest meci, românul a ajuns la două meciuri consecutive în care înscrie: ”Românul și-a găsit forma într-un moment cheie al acestui sezon”, notează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Adi Vasile: „Începem lupta pentru viitorul nostru!”

România a fost prezentă la toate edițiile Campionatului Mondial de handbal, iar Adi Vasile…