Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC
HomeSportIanis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC
Sport - 3 săptămâni în urmă

Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC

Ianis Hagi (22 de ani) a adus victoria pentru echipa sa, Rangers, în ultima partidă de campionat cu Hibernian, scor 1-0.

Prestația mijlocașului român l-a mulțumit pe Steven Gerrard, chiar dacă mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 67 al partidei cu canadianul Scott Arfield.

Steven Gerrard:

Sunt foarte mulțumit de prestația lui Ianis. Ianis a primit șansa de a reveni în echipă şi a profitat de ea. Sunt, din nou, foarte mulţumit de prestaţia sa, aşa cum am fost şi etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr şi se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape„.

A fost un meci greu. Ştiam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie,

Ianis Hagi, desemnat omul meciului de către BBC: ”Și-a făcut simțită influența”

Din partea celor de la Scotsman, Hagi a primit nota 8 pentru prestația din meciul cu Hibernian. După acest meci, românul a ajuns la două meciuri consecutive în care înscrie: ”Românul și-a găsit forma într-un moment cheie al acestui sezon”, notează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

FC Viitorul va înfrunta FCSB pe data de 19.01.2021

După meciul cu UTA pentru Viitorul Constanța urmează un meci și mai greu cu FCSB. Jucători…