joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Ianis Hagi poartă numărul 10 pe tricou la EURO 2024

Ianis Hagi poartă numărul 10 pe tricou la EURO 2024

de Redacția Dotto

Ianis Hagi continuă tradiția. Fiul lui Gheorghe Hagi va evolua la Campionatul European din Germania cu numărul 10 pe tricou.

Ianis Hagi va prelua numărul 10 la Euro 2024, după ce căpitanul echipei naționale, Nicolae Stanciu, a decis să joace cu numărul 21, numărul lui Olimpiu Moruțan, care ratează turneul final din cauza unei accidentări, dar va fi prezent pentru a-și susține colegii.
Până acum, Ianis Hagi a jucat la Naționala mare cu numărul 14. Revenirea numărului 10 sub numele HAGI la Campionatul European aduce o notă de nostalgie și mândrie fanilor echipei naționale, ultima oară când numărul 10 a fost purtat de un Hagi la Euro fiind în 2000. Atunci, România a fost învinsă în sferturile de finală de Italia, marcând ultimul meci al lui Gheorghe Hagi la Echipa Națională.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult