Iglu, la MARE căutare

Cazările de tip iglu sunt noul trend la malul mării. Pentru o experiență diferită de cea a unei camere de hotel și totuși cu standardele și confortul unei cazări de 4 stele, glamping-ul îți aduce o senzație unică, departe de agitația blocurilor de apartamente.

Camere generoase, smart TV, aer conditionat, dar și baie proprie sunt principalele motive pentru care aproape orice persoană ar vrea măcar o dată în viață să traiască experiența unei vacanțe la malul mării, într-un igloo.

Corturile de lux câștigă teren de la un an la altul în turismul din România. Cei dornici de relaxare în mijlocul naturii și cu briza mării la pat, dar care nu vor să renunțe la confortul unui hotel de 4 sau 5 stele, pot alege un iglu. Managerii glamping-ului din zona de nord a litoralului spun că rezervările au început deja să curgă pentru acest sezon și că prețul pentru o noapte de cazare este de 300 de lei pe noapte în iunie, cu mic dejun și șezlongul pe plajă incluse. Tarifele cresc însă, simțitor spre mijlocul sezonului.

Fie că vreți să savurați o cafea în leagăn, înconjurați de verdeață și cu vedere la mare, fie că vreți să vă bucurați de plajă și soare, glamping-ul vă asigură o vacanță de poveste. Aici oaspeții au la dispoziție camere de familie spațioase și terasă, club pentru copii, dar și wifi gratuit. Chiar și cei mai pretențioși ar putea fi curioși să încerce o astfel de experiență la malul mării.

Termenul de “glamping” este o combinație între camping și “glamour” și a devenit deja un trend mondial. Corturi, capsule sau simple construcții din lemn, dar confortabile, ba chiar luxoase, pot fi închiriate acum și la noi, atât la mare, cât și la munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…