duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Imagini de la crima din Mangalia. Suspecta a fost filmată în timp ce căra cadavrul prietenei ei, în parc

Imagini de la crima din Mangalia. Suspecta a fost filmată în timp ce căra cadavrul prietenei ei, în parc

de Redacția Dotto

Au apărut primele imagini cu fata de 18 ani care și-a ucis colega de cameră într-un hotel din Saturn. Ea a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei în parcul Diana din Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce căra geamantanul folosit pentru a abandona în parc cadavrul Alinei.

Pe filmări apare și taxiul cu care tânăra a mers până în parc. La ancheta, Loredana a recunoscut  că, după ce a omorât-o pe prietena sa, a aşezat-o chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Un coleg a ajutat-o să urce geanta în portbagajul taxiului, iar ulterior, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj. Fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi.

Filmările sunt probe în dosarul procurorilor din Constanța. Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au fost primele probe ce i-au condus pe anchetatorii constănțeni la suspecta care, între timp, a recunoscut crima și a fost arestată preventiv 3o de zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult