Au apărut primele imagini cu fata de 18 ani care și-a ucis colega de cameră într-un hotel din Saturn. Ea a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei în parcul Diana din Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce căra geamantanul folosit pentru a abandona în parc cadavrul Alinei.

Pe filmări apare și taxiul cu care tânăra a mers până în parc. La ancheta, Loredana a recunoscut  că, după ce a omorât-o pe prietena sa, a aşezat-o chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Un coleg a ajutat-o să urce geanta în portbagajul taxiului, iar ulterior, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj. Fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi.

Filmările sunt probe în dosarul procurorilor din Constanța. Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au fost primele probe ce i-au condus pe anchetatorii constănțeni la suspecta care, între timp, a recunoscut crima și a fost arestată preventiv 3o de zile.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…