vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Imagini de poveste la Microrezervația din Constanța!

Imagini de poveste la Microrezervația din Constanța!

de Redacția Dotto
Imagini de poveste la Microrezervația din Constanța!

Imagini de poveste la Microrezervația din Constanța! Zăpada care a îmbrăcat orașul de Ziua Națională a României a fost un bun prilej pentru reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii să suprindă imagini spectaculoase cu Microrezervația din Constanța.

Adrian Bîlbă a spus că trăim într-o zonă în care este foarte important comportamentul nostru. El a ținut să precizeze că la ora actuală nu se poate vizita Microrezervația, dar a lansat o invitație pentru zilele când municipiul Constanța va ieși din carantină.

Reamintim că Microrezervația a intrat în circuitul public în anul 1985. Aceasta se întinde pe o suprafaţă de circa 12 ha din care 2 ha reprezintă luciu de apă cu vegetaţie palustră. Acest obiectiv a fost creat în ideea de a oferi vizitatorilor o imagine cât mai complexă asupra naturii dobrogene. Patrimoniul acestui obiectiv deţine avifauna acvatică, avifauna terestră şi mamifere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult