duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Imaginile cu alge, virale pe TIK TOK

Imaginile cu alge, virale pe TIK TOK

de Redacția Dotto

Imaginile cu algele, care au invadat marea și plajele de pe litoralul românesc, au devenit virale pe tik tok. Sunt sute de postări ale turiștilor care se plâng de faptul că marea este verde, iar ei nu mai pot intra în apă.

Dezastrul de la Marea Neagră, scrie un alt turist, care a filmat apa plină de alge în Mamaia Nord. În imagini se vede cum tot malul a fost înghițit de un strat gros de vegetație verde, iar în apă nu este nimeni. h

Alții fac haz de necaz. “E luni ai ieșit la o salată în Mamaia”, a scris o domnișoară pe un clip cu marea plină de alge.

Iar un alt utilizator de TIK TOK transmite că 2024 este anul veganilor și postează și el un video în care se vede o mare de alge, pe o plajă din Năvodari.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult