duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Împreună pentru viață

Împreună pentru viață

de Redacția Dotto
Împreună pentru viață

Cozi la vaccinare și astăzi. Zeci de oameni s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții în curtea Spitalului Militar din Constanța unde zilele acestea a fost organizat un maraton de imunizare cu ocazia Zilei Armatei. Specialiștii spun că în ultimele 24 de ore s-au imunizat 1.174 de constănțeni. Majoritatea cu prima doză, cu serurile de la J&J și Pfizer.

La Spitalul Militar din Constanța cozile pentru vaccin s-au format încă de la primele ore ale dimineții. Au fost însă și mulți care s-au alăturat cozii doar pentru că treceau prin zonă și au decis să se imunizeze.

Maratonul “Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!” se desfășoară în șase spitale militare din toată țara.

Oamenii s-au vaccinat cu serurile J&J și Pfizer, marea majoritate fiind la prima doză.

Procesul de vaccinare pentru persoanele care s-au programat deja în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult