miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate „În brațele furtunii”. Imagini cu marea pe timp de furtună, surprinse de Forțele Navale

„În brațele furtunii”. Imagini cu marea pe timp de furtună, surprinse de Forțele Navale

de Redacția Dotto

Marea Neagră s-a dezvăluit zilele acestea în toată splendoarea sălbăticiei sale.

La apogeul furtunii, marea și-a dezvăluit frumusețea brută, lăsând la iveală o energie care pur și simplu îți taie răsuflarea.

Capricioasă, puternică, dar în același timp fermecătoare, Marea Neagră a devenit un tablou deopotrivă înfricoșător și înălțător, au scris pe pagina lor de socializare reprezentanții Forțelor Navale Române.

Aceștia au publicat pe Facebook o serie de fotografii în care marea a părut că vrea să atingă cerul surprinse de Căpitanul Comandor Cosmin Chihaia din timpul furtunii. Fiecare val spune o poveste, iar vântul șoptește misterele nesfârșite ale adâncurilor, au mai scris autorii postării.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult