Crăciun

A trecut vremea când Crăciunul era imortalizat acasă, în familie, lângă brad.

Acum tot mai mulți tineri apelează la studiouri foto cu decoruri atent alese și la fotografi profesioniști pentru albumele de Sărbătoare. Listele de așteptare sunt deja lungi, așa că dacă doriți cadrul și fotografia perfectă ar trebui să vă grăbiți.

Cu decoruri care mai de care mai atractive, moda ședințelor foto de Crăciun câștigă teren de la an la an. Cei mai încântați de atmosfera de sunt copiii, care, profită de ocazie pentru a se juca printre renii lui Moș Crăciun. Părinții retrăiesc și ei momentele copilăriei când așteptau cu nerăbdare să deschidă cadourile.

Listele de așteptare sunt lungi spun fotografii care au muncit la decorurile care te duc cu gândul la Casa lui Moș Crăciun din Laponia, cu multe luni înainte.

Pentru o ședință foto care durează 30 de minute, fotografiile brute și 30 de fotografii prelucrate pentru albumul final clienții plătesc între 400 și 700 lei.

În cazul în care nu prindeți loc pentru ședința foto de Crăciun până pe 22 decembrie, e bine de știut că fotografii vor păstra decorurile până spere finalul lunii ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…