pierdute

Ploile, vântul puternic și temperaturile scăzute de săptămâna aceasta i-au revoltat pe localnicii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun. Constănțenii sunt obligați să stea în ploaie și vânt, pentru că nu există refugii.

Reprezentantii Primăriei Constanța spuneau în toiul verii că se vor monta refugii noi și moderne în toate stațiile însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Vremea rea și ploile din ultimele zile le-au amintit constănțenilor care folosesc mijloacele de transport în comun că nu au niciun fel de refugiu în stațiile de autobuz. Lucru care i-a revoltat, dat fiind faptul că, această situație ține deja de câteva luni.

Constănțenii spun că refugiile sunt esențiale și că le așteaptă de mult. Primăria Constanța promitea de altfel noi refugii pentru stațiile de autobuz încă din vară.

Reprezentanții Primăriei spun că licitația a fost lansată pentru 125 de refugii și că acestea vor fi completate și de cele din proiectele marilor bulevarde, Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Mangaliei, Ștefan cel Mare și Ferdinand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investiții de peste un milion de euro, la UMC

Echipament de calcul avansat și cercetare de un milion de euro la Universitatea Maritimă d…