vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate În căutarea refugiilor pierdute

În căutarea refugiilor pierdute

de Redacția Dotto
pierdute

Ploile, vântul puternic și temperaturile scăzute de săptămâna aceasta i-au revoltat pe localnicii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun. Constănțenii sunt obligați să stea în ploaie și vânt, pentru că nu există refugii.

Reprezentantii Primăriei Constanța spuneau în toiul verii că se vor monta refugii noi și moderne în toate stațiile însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Vremea rea și ploile din ultimele zile le-au amintit constănțenilor care folosesc mijloacele de transport în comun că nu au niciun fel de refugiu în stațiile de autobuz. Lucru care i-a revoltat, dat fiind faptul că, această situație ține deja de câteva luni.

Constănțenii spun că refugiile sunt esențiale și că le așteaptă de mult. Primăria Constanța promitea de altfel noi refugii pentru stațiile de autobuz încă din vară.

Reprezentanții Primăriei spun că licitația a fost lansată pentru 125 de refugii și că acestea vor fi completate și de cele din proiectele marilor bulevarde, Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Mangaliei, Ștefan cel Mare și Ferdinand.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult