miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate În căutarea unui stăpân

În căutarea unui stăpân

de Redacția Dotto

Cel puțin 200 de cățeluși din Adăpostul pentru animale așteaptă să fie adoptați.

Reprezentanții adăpostului au publicat mai multe fotografii cu cățelușii care așteaptă să fie adoptați și câtă o scurtă descriere în dreptul fiecăreia. “Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor și cum prietenii la nevoie se cunosc și acești cățeluși ar putea să-și găsească drumul spre casă”, transmit reprezentații adăpostului.

Cățelușii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare. Cei care doresc să adopte cățelușii trebuie să facă dovada că au resurse pentru creșterea și întreținerea lor, dar și acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini. Persoanele interesate să adopte sunt așteptate la Adăpostul de animale abandonate din municipiul Constanța de pe strada Câmpul cu Flori, nr.11. Informații pot fi obținute și de la numărul de telefon 0733.045.213.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult