marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate În căutarea valului perfect

În căutarea valului perfect

de Redacția Dotto
val kiteri

Cei mai buni kiteri din România și-au dat întâlnire în acest weekend la Constanța. Cocoțați pe coama valurilor, ei au oferit un adevărat spectacol celor care au înfruntat vântul și vremea rece și au venit să îi admire de pe mal. Kiterii se reunesc la malul Mării Negre în fiecare toamnă pentru concursul sezonului.

Vântul care a bătut la malul mării cu peste 50 de kilometri pe oră a fost perfect pentru pasionații de kitesurfing, care și-au înălțat în acest weekend zmeele deasupra mării.

Pe plaja din Constanța și-au dat întâlnire cei mai buni kitesurferi din România. Ușor, ușor ei au reușit să cucerească cele mai înalte valuri și să doboare și câteva recorduri.

Kitesurfing-ul este de câțiva ani unul dintre cele mai practicate sporturi de pe litoral. Un echipament complet cu placă și zmeu costă până la 5.000 de euro, iar o oră de curs cu instructor în jur de 5o de euro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult