În club, cu machiaj de Hollywood

De la Hollywood, direct la Mamaia. Zeci de tinere care s-au distrat weekend-ul acesta în cluburile de fițe din Mamaia Nord au avut șansa să fie aranjate de stilista vedetelor de film din… Statele Unite.

Aceasta și-a instalat studioul de make up aproape de plajă și și-a uimit clientele cu look-uri extravagante, care au întors toate privirile, la petrecerile din club.

Andreea Dardea este cea care dă strălucire chipurilor vedetelor de la Hollywood. Printre clienții ei se numără Demi Moore, Eric Roberts sau Van Dame. Tânăra are multi-calificate în televiziune, industria filmului, teatru și modă, iar zilele acestea a decis să pună un stop de culoare și pe chipurile fetelor care s-au distrat în cluburile din Mamaia Nord.

Camioneta cu care a venit în Mamaia a cumpărat-o din Germania și a transformat-o într-un studio mobil de lux. A amenajat înăuntru cinci posturi de machiaj și mai multe plasme, a montat o scafă și a trecut la treabă. Lucrează împreună cu prietenul ei, un cunoscut hair stylist din București.

Nu avem nevoie de prea multe produse pentru a fi frumoase, spune stilista, care adoră să stea în preajma vedetelor, însă trebuie să acordăm o atenție deosebită ochilor.

Pentru o transformare ca la Hollywood, tinerele care au trecut pragul studioului mobil al Andreei au plătit cel puțin 100 de euro pentru machiaj și coafură. Surprinse de profesionalismul celor doi artiști, clientele au mărturisit însă că a meritat fiecare leu pe care l-au cheltuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…