miercuri, 24 iulie, 2024
Home Tehnologie & Media În decembrie Google începe să șteargă conturile „inactive”

În decembrie Google începe să șteargă conturile „inactive”

de Redacția Dotto
Google a pierdut definitiv în procesul "Istoricul locațiilor"

Printr-un anunț din luna mai privind politicile actualizate, conturile inactive care nu au fost folosite de cel puțin doi ani ar putea fi șterse. Conturile considerate inactive vor fi șterse printr-o abordare treptată începând din luna noiembrie.

Dacă aveți un cont care riscă să fie șters, ar trebui să primiți mai multe notificări de la Google trimise la adresa de e-mail afiliată contului respectiv și adresa de recuperare a acestuia (dacă exista una).

De ce șterge Google conturile inactive?

În anunțul din mai, Google a atribuit actualizarea contului său inactiv problemelor de securitate.

Conturile care nu au fost folosite de mult timp sunt mai susceptibile de a fi compromise, a spus compania, menționând că „conturile uitate sau nesupravegheate” au de obicei parole vechi, adesea nu au autentificare în doi factori și primesc mai puține verificări de securitate. Drept urmare, aceste conturi ar putea fi deturnate și utilizate pentru spam sau alt conținut rău intenționat, precum și pentru furtul de identitate.

Cum pot împiedica ștergerea contului meu?

Cel mai simplu mod de a vă menține contul Google activ (și astfel de a preveni ștergerea acestuia) este să vă conectați cel puțin o dată la doi ani.

Alte acțiuni care îndeplinesc cerințele privind activitatea contului includ trimiterea sau derularea prin e-mailuri, utilizarea căutării Google și vizionarea videoclipurilor YouTube (YouTube este deținut de Google), toate în timp ce sunteți conectat la contul dvs. Google. Abonamentele existente configurate prin contul dvs. Google, inclusiv profilurile pentru aplicații și publicații terță parte, pot, de asemenea, să țină cont de activitate.

Păstrarea conținutului pe Google Foto necesită o conectare specifică. După cum a anunțat anterior de Google, conținutul Fotografii poate fi șters în mod similar după doi ani de inactivitate, ceea ce înseamnă că ar trebui să deschideți aplicația din când în când pentru a împiedica imaginile să ajungă la coșul de gunoi.


S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult