miercuri, 22 mai, 2024
Home DOTTO News În formă pentru sezonul cald

În formă pentru sezonul cald

de Redacția Dotto
sala de fitness

Explozia de verdețuri de primăvară și temperaturile în creștere ne invită parcă la un stil de viață sănătos.

Debutul sezonului frumos se apropie, așa că este bine nu doar să ne gândim la revenirea în forma noastră optimă, ci și să punem în practică sfaturile specialiștilor. Printre ele: plimbări sau alergare pe plajă și o dietă echilibrată.

Din forma de cozonaci trecem direct în forma de primăvară. Încă de la debutul anului suntem dornici, în mod tradițional, să ne schimbăm viața în mai bine. Iar acum, în pragul primăverii, nu mai avem nicio scuză în ceea ce privește tonifierea corpului și eliminarea kilogramelor în plus dobândite în perioada sărbătorilor. Din farfuriile noastre nu trebuie să lipsească legumele de sezon și nici proteinele. Totul, în cantități potrivite. Iată sfatul specialistului!

La masă e mai ușor să ne așezăm, dar la capitolul mișcare cum stați? Profitați de aerosolii de la malul mării și nu mai amânați plimbările lungi și dese pe mal! Cei mai hotărâți pot îndrăzni să apeleze la ajutorul instructorilor, care spun că solicitările au crescut în ultima perioadă.

Indiferent de câte kilograme vreți să scăpați, important este să faceți primul pas: să începeți prin a așeza culorile și vitaminele naturale ale primăverii în farfurie, să faceți asocieri inspirate și sănătoase între alimente și să nu uitați să faceți mișcare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult