lumea păpușilor

O călătorie într-o lume de basm, în lumea păpușilor. Descoperim păpuși pentru toate vârstele, unicat, viu colorate, create manual cu suflet și emoție de o tânără din Constanta și mama sa, cea care are grijă de partea vestimentară, căci tricotează din fire de lână și bumbac haine la modă pentru păpuși.

Astfel prinde viață acea jucărie specială pentru copii, care să le devină companion și păstrător de secrete și de care să-și aducă aminte chiar și la bătrânețe.

Un colț din sufrageria unui apartament de bloc s-a transformat într-un tărâm magic, unde prind contur păpuși unice, viu colorate, create manual. Acestea sunt rodul imaginației, migalei și atenției la detalii ale Elenei Ioniță și ale mamei sale, care îi sare de fiecare dată în ajutor.

Din mâinile lor au ieșit până acum peste 100 de păpuși unicat, o bucurie pentru copii, dar și pentru colecționari. Fiecare păpușă este creată cu gândul la o poveste, spune Elena, care crede că păpușile sunt cei mai buni păstrători de secrete.

Pentru ca păpușile să prindă contur este nevoie de multă muncă și precizie.

În funcție de complexitate, o păpușă este creată în aproape 10 ore. Niciuna nu seamănă cu cealaltă și fiecare are și o personalitate unică.

Păpușile au 45 de cm și sunt concepute pentru copii cu vârsta de cel puțin 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…