duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate În weekend, la film

În weekend, la film

de Andreea Bălan

Invitație la cinema în acest sfârșit de săptămână. La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin va rula în premieră cea mai nouă animație, Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat.

Povestea surprinde doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care își schimbă forma și o armată de maimuțe fioroase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut. Animația va rula vineri de la ora 10:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 11:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult