vineri, 19 aprilie, 2024
Home DOTTO News Încă aruncăm gunoi la întâmplare

Încă aruncăm gunoi la întâmplare

de Redacția Dotto
Amenzi

Adoptă un comportament responsabil pentru un oraș curat!

Multiplele campanii în privința gestionării deșeurilor rămân fără ecou în rândul cetățenilor. Săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat aproape 200 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de peste 160 de mii de lei. Polițiștii locali trag un semnal de alarmă și spun că unii oameni ignoră cu bună știință prevederile legale și scot gunoiul menajer în alte tipuri de recipiente, cum ar fi saci, cutii sau bidoane. Apelul autorițăților este ca oamenii să nu mai arunce gunoiul pe stradă, să nu mai depoziteze sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor, iar constănțenii care locuiesc la case să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipiente speciale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult