Încă cinci săptămâni de teatru în aer liber, la Constanța

Cea de-a treia săptămână din cele opt ale Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului–SEAS 2022 a adus pe scenă patru spectacole excelente, vizionate de un număr mare de spectatori.

Spectacolul Teatrului de Stat Constanța, „Goi pușcă” de Simon Beaufoy, a adunat peste 400 de spectatori la Teatrul de vară Soveja, iar atmosfera a fost incendiară şi aplauzele, furtunoase. Cei care nu au reuşit să ajungă săptămâna trecută, mai au o şansă să vadă reprezentația de marți, 9 august.

Artiştii Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu spectacolul „Bonjour, bonne nuit, Paris”, au oferit un regal de şansonete de neuitat şi frumoase momente de balet, inspirat legate într-un scenariu de tipul „teatru în teatru”.

În zilele următoare putem vedea actori de mare calibru, precum Marian Râlea, Dana Rogoz, Anca Sigartău, Florentina Țilea și alții. În centrul orașului, pe scena montată în Parcul Arheologic, au fost UNTEATRU București, cea mai prestigioasă companie independentă de teatru din România, cu spectacolul „Proof” de David Auburn, care a fost sold out, şi Teatrul Bulandra din București, cu „Furtuna” după W.Shakespeare, un spectacol-concert în regia Adei Milea, de asemenea sold out. Duminică seară, din cauza ploii, spectacolul Teatrului Globe București, „Spune-mi ce-ai făcut cu banii” a fost suspendat. Această minunată comedie în regia Ancăi Sigartău a fost reprogramată miercuri, 10 august, la aceeași ora (21:00), în același loc (Parcul Arheologic).

Toate biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea. Pentru cei care, din diverse motive, nu pot veni la spectacol la noua dată programată, există posibilitatea de a recupera contravaloarea biletelor, până duminică, 31 iulie 2022, astfel:

– pentru cele achiziționate fizic de la casă – direct la casele de bilete de la Sala Studio (str.I. Lahovary 2A) sau de la City Park Mall (Info Point)

– pentru cele cumpărate online prin platforma Mystage – trebuie trimisă o solicitare prin e-mail și contravaloarea biletelor va fi virată în contul din care a fost făcută plata.

Data limită de 31 iulie este fixată pentru a putea pune la dispoziţia altor spectatori biletele rămase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …