decese

Doi pacienți transferați din secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, care a ars vineri au murit. Este vorba despre doi bărbați de 63 și 75 de ani, ambii infectați cu virusul SARS COV 2.

Bărbatul de 63 de ani fusese transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase la Clinica de Pneumoftiziologie din Constanța. Medicii spun că bărbatul era stabil vineri însă, între timp, starea sa de sănătate s-a agravat, iar în această dimineață a murit.

Celălalt bărbat în vârstă de 75 de ani fusese transferat de la Infecțioase la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Ambii pacienți erau infectați cu SARS COV 2, iar medicii nu confirmă că decese ar avea directă legătură cu fumul inhalat de aceștia în timpul incendiului.

Zece pacienți erau internați pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase când a izbucnit incendiul, vineri dimineață. Imediat au fost activate planurile roșu și alb de intervenții, iar pacienții au fost evacuați.

În urma incendiului de vineri, 7 femei care erau internate pe secția de ATI și-au pierdut viața, iar ceilalți peste 100 de pacienți care se aflau în clinică au fost transferați la alte unități medicale din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…