miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Încă o zi fără apă caldă și căldură

Încă o zi fără apă caldă și căldură

de Redacția Dotto

Constănțenii din zona Unirii, care de ieri nu mai au apă caldă și căldură, mai au de așteptat până în această seară, la ora 19. Echipele de intervenție ale Societăţii Termoficare Constanţa anunță că au finalizat lucrările pentru eliminarea avariilor de pe str. Unirii și au început încărcarea instalației în scopul furnizării energiei termice.

Specialiștii estimează că locuitorii din zona afectată voe beneficia de energie termică astăzi, în jurul orelor 19:00. Pe de altă parte, o altă avarie, apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Farului, lasă fără energie termică energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, zonele Trocadero și Capitol. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare lucrează la eliminarea avariei. Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, poate fi comunicat în regim NON-STOP, la Dispeceratul Societăţii Termoficare Constanţa SRL, la numărul de telefon afișat pe ecran.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult