Modern

Continuă lucrările pentru consolidarea treptelor care asigură accesul către plaja Modern. După o perioadă de pauză, muncitorii s-au întors la lucru. Zilele acestea s-au montat profilele de metal și se toarnă beton. Urmează să se monteze apoi și un suport de sprijin pentru separarea fluxurilor de trecători. Administrația locală promite că până vara viitoare, accesul către plajă va fi complet schimbat în bine.

Lucrările pentru stabilizarea scărilor spre plaja Modern au fost reluate. Structura treptelor a fost modificată pentru a preveni deteriorarea acestora și acțiunea factorilor de mediu. S-au stabilizat și pereții laterali ai scărilor prin montarea unor profile de metal. Muncitorii s-au întors pe șantier după o pauză de câteva luni, justificată de administrația locală de prezența turiștilor care ar fi fost deranjați de lucrări.

În ultima perioadă, constănțenii au evitat zona scărilor de acces către plaja Modern, pentru că, spun ei, sunt prea multe și prea urâte.

La baza scărilor de la Plaja Modern va fi amenajată și o promenadă cu alei pietonale, spații verzi, băncuțe de odihnă și locuri de joacă pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…