marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Încă trei Eurofighter Typhoon, la baza Mihail Kogălniceanu.

Încă trei Eurofighter Typhoon, la baza Mihail Kogălniceanu.

de Andreea Bălan

Alte trei aeronave de vânătoare Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Germane au aterizat, aseară, la Baza NATO de la Mihail Kogălniceanu.

Alături de celelalte trei aeronave germane acestea fac, din 17 februarie, misiuni în țara noastră. Detașamentul german va executa, alături de militari ai Forțelor Aeriene Române şi ai Forţelor Aeriene Italiene, misiuni de Poliție Aeriană Întărită sub comandă NATO, în următoarele trei săptămâni. La baza de la Mihail Kogălniceanu se află, în prezent, aeronave românești F-16 și MiG-21 LanceR, precum și aeronave Eurofighter Typhoon din Italia și Germania. Și SUA a trimis aeronave de luptă în țara noastră. Două aparate de zbor au ajuns joi la baza aeriană 86 de la Fetești.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult