incendiul

Bilanțul victimelor incendiului de la Infecțioase crește. Un alt bărbat de 44 de ani a decedat astăzi la Spitalul Județean Constanța. Medicii spun că pe lângă infecția cu SARS COV 2, pacientul avea și o boală respiratorie severă. Între timp procurorii continuă ancheta și au finalizat cercetările la fața locului.


O altă victimă a incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a decedat în această dimineață. Pacientul care și-a pierdut viața astăzi este un bărbat de 44 ani, bolnav de COVID19, care suferea de o infecție respiratorie severă. În noaptea de 5 spre 6 octombrie starea acestuia s-a agravat iar, în această dimineață, a decedat. Astfel numărul morților după tragedia de vinerea trecută ajunge la 11. Procurorii continuă ancheta pentru a afla ce s-a întâmplat în ziua incendiului.


24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul SCJU Constanța. La Terapie Intensivă sunt 6 pacienți, după ce în cursul acestei dimineți a mai fost înregistrat un deces. Alți 9 pacienți sunt internați în secția exterioară a spitalului, de la Agigea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…