marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Incendii în trei localități din Delta Dunării

Incendii în trei localități din Delta Dunării

de Redacția Dotto

Azi noapte… s-a aprins Delta. A ars vegetație uscată în trei localități din Delta Dunării, iar limbile de foc au fost atât de înalte, încât s-au putut vedea de la sute de metri distanță.

Primul apel la 112 a venit din Băltenii de Sus, unde au ars aproape 3.000 de metri pătrați de vegetație uscată. La scurt timp, vegetație s-a aprins și pe malul stâng al Dunării, pe Bratul Sfântul Gheorghe și în apropierea localității Victoria 5. Pompierii chemați să intervină spun că cel mai probabil incendiile au izbucnit din cauza focului deschis, lăsat nesupravegheat, care a fost întețit de vânt. Deși ilegală și sancționată cp amenzi de până la 2.500 de lei, arderea vegetației uscate este o practică obișnuită pentru oamenii din Deltă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult