joi, 18 aprilie, 2024
Home Breaking news Incendiu auto în municipiul Tulcea

Incendiu auto în municipiul Tulcea

de Redacția Dotto

În urma cu puțin timp, salvatorii tulceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea.

La locul solicitării a intervenit un echipaj format din 5 pompieri cu o autospecială de stingere. La scurt timp de la ajungerea forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, șofer autoturismului a observat la timp incendiul și a părăsit autoturismul.

Intervenția a fost una cu un grad ridicat de risc întrucât incendiul autoturismului s-a produs lângă o stație de alimentare cu carburanți.

Cauza probabilă de producere a incendiul, scurtcircuit electric.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult