joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Incendiu în Tulcea: o persoană a fost găsită carbonizată

Incendiu în Tulcea: o persoană a fost găsită carbonizată

de Redacția Dotto

În cursul acestei nopți, în jurul orei 4, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe strada Digului din municipiul Tulcea s-a produs un incendiu la o magazie cu extindere la o casă de locuit.

Către locul indicat de apelant au fost direcționate două autospeciale de stingere cu 10 subofițeri și un echipaj SMURD. Echipajele de intervenție au intrat în dispozitiv și, în scurt timp, au localizat incendiul care a fost lichidat în limitele găsite.

În timpul intervenției de lichidare a incendiului, în magazia proprietății de unde a pornit focul inițial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani.

În urma incendiului ars o magazie în proporție de 100%, iar locuința învecinată a fost afectată la întregul acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

La fața locului a fost și un echipaj de poliție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult