Incendiu într-un apartament din Techirghiol. Un bărbat a fost reținut

A fost panică sâmbătă seară la Techirghiol după ce un puternic incendiu au izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din centrul orașului.

Flăcările au cuprins întreg balconul și riscau să se extindă la tot apartamentul. Locatarii au sunat la 112, iar ISU Dobrogea a trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, o autoscară precum și un echipaj de transport victime multiple.

Până la sosirea salvatorilor, 15 persoane s-au autoevacuat din blocul care fusese cuprins de fum. După aproximativ 30 de minute incendiul a fost localizat și lichidat înainte că flăcările să se extindă și la celelalte camere. Din fericire nu s-au înregistrat victime iar pompierii urmează să stabilească și de unde a pornit incendiul.

Oamenii spun că înainte de izbucnirea focului s-ar fi auzit țipete și amenințări, iar pompierii nu exclud nici varianta că acesta să fi fost pus intenționat. Proprietara apartamentului le-a spus anchetatorilor că soțul ei ar fi dat foc în bucătărie unor obiecte și de-acolo s-a extins incendiul.

Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva soțului ei, însă chiar și așa polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. E acuzat de distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…