miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Incendiu într-un apartament din Techirghiol. Un bărbat a fost reținut

Incendiu într-un apartament din Techirghiol. Un bărbat a fost reținut

de Redacția Dotto

A fost panică sâmbătă seară la Techirghiol după ce un puternic incendiu au izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din centrul orașului.

Flăcările au cuprins întreg balconul și riscau să se extindă la tot apartamentul. Locatarii au sunat la 112, iar ISU Dobrogea a trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, o autoscară precum și un echipaj de transport victime multiple.

Până la sosirea salvatorilor, 15 persoane s-au autoevacuat din blocul care fusese cuprins de fum. După aproximativ 30 de minute incendiul a fost localizat și lichidat înainte că flăcările să se extindă și la celelalte camere. Din fericire nu s-au înregistrat victime iar pompierii urmează să stabilească și de unde a pornit incendiul.

Oamenii spun că înainte de izbucnirea focului s-ar fi auzit țipete și amenințări, iar pompierii nu exclud nici varianta că acesta să fi fost pus intenționat. Proprietara apartamentului le-a spus anchetatorilor că soțul ei ar fi dat foc în bucătărie unor obiecte și de-acolo s-a extins incendiul.

Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva soțului ei, însă chiar și așa polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. E acuzat de distrugere prin incendiere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult