joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Incendiu la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Incendiu la Centrala Nucleară de la Cernavodă

de Redacția Dotto

Panică astăzi la Centrala de la Cernavodă. Pompierii au fost chemați de urgență pentru lichidarea unui incendiu. Acesta a izbucnit la o pompa din subsolul clădirii turbinei. Întreg personalul a fost evacuat, conform procedurii. Un incendiu minor a transmis Nuclearelectrica, fără victime, persoane expuse la fum sau daune colaterale. Pentru răcirea turbinei au intervenit 23 de pompieri cu 3 mașini de stingere. La locul incendiului a fost trimis și un echipaj de prim ajutor. Echipamentul este fost izolat, iar compania face investigații pentru identificarea cauzei incendiului. Vă reamintim, Unitatea 1 este în programul de oprire planificată.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult