joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Incendiu la Dana 90 a Portului Constanța

Incendiu la Dana 90 a Portului Constanța

de Redacția Dotto

Un incendiu a izbucnit luni, 20 mai a.c., în jurul orei 04.42, la o magazie de uleiuri în Dana 90, lângă Convex din Portul Constanța.

La fața locului au intervenit Detașamentul Port cu 2 ASAS și SMURD B2 și Detașamentul Fripis cu 1 ASAS și 1 AISI. De asemenea, la locul solicitării s-a aflat și echipajul CBRN.

Totodată a intervenit și Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și SPSU Oil Terminal.

“Incendiul se manifesta pe o surafață de peste 400 mp. Din interior a fost extras un rastel cu butelii. La ora 4:44 incendiul a fost lichidat. In interior se aflau depozitați 200 l ulei de motor uzat, cu degajări mari de fum.”

au transmis reprezentanții ISU Dobrogea

O persoană de sex masculin, în vârstă de 35 ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2 Port pentru arsuri minore la antebrațul drept și a refuzat transportul la spital.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult