Incendiu la un bloc din Năvodari. 14 persoane evacuate

Incendiu puternic astăzi într-un bloc din Năvodari. 14 persoane au fost evacuate, după ce mansarda imobilului a fost cuprinsă de flăcări. Vântul puternic a extins focul pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. Misiunea salvatorilor a fost atât de dificilă, încât pompierii constănțeni au cerut ajutorul colegilor din Călărași și Ialomița.

“Arde blocul” a spus bărbatul care a sunat astăzi la ora 11 și 27 de minute la 112, ca să anunțe incendiul de la Năvodari. Cu foarte puțin timp înainte flăcările cuprinseseră mansarda de la patru scări de bloc și amenințau să pârjolească tot în cale.

14 persoane au fost evacuate din calea flăcărilor care s-au extins cu repeziciune, cuprinzând imobilul pe o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați.

Misiunea de stingere a focului a fost atât de dificilă, încât pompierii de la ISU Dobrogea au avut nevoie și de colegii lor din Călărași și Ialomița pentru a domoli flăcările. 70 de salvatori au fost trimiși la locul incendiului cu șapte autospeciale, care au acționat la interior și exterior, trei autoscări, o autospecială SMURD, o mașină de descarcerare și una de transport pentru victime multiple.
Pompierii spun că motivul izbucnirii incendiu este deocamdată necunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…