joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Incendiu puternic într-un apartament de pe bulevardul Mamaia. O femeie s-a aruncat de la balcon ca să nu ia foc

Incendiu puternic într-un apartament de pe bulevardul Mamaia. O femeie s-a aruncat de la balcon ca să nu ia foc

de Redacția Dotto
Incendiu puternic într-un apartament de pe bulevardul Mamaia

Incendiu puternic în această dimineață pe bulevardul Mamaia din Constanța. Incendiul a izbucnit la etajul 6, iar flăcările și fumul au cuprins imediat locuința. Proprietara apartamentului a sărit de la balcon, incercând să se salveze. Salvatorii au resuscitat-o minute in șir, dar nu au reușit să o salveze. Femeia și-a pierdut viața. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, acolo unde un incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul 6 al unui bloc. Ca să nu ia foc, o femeie s-a aruncat de la balcon.

Victima a intrat în stop cardiorespirator și a fost resuscitată minute în șir. Potrivit cadrelor medicale, în jurul orei 10:40 a fost declarat decesul. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața.

Două persoane, o femeie și un bărbat, care locuiesc la un apartament vecin, situat pe colțul blocului respectiv, au fost evacuate cu ajutorul scării telescopice. Acestea au fost coborâte în siguranță. Contactat telefonic de reporterii DottoTV, Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, a declarat că a fost demarată o anchetă internă, pentru a stabili dacă a fost respectat protocolul.

Conform pompierilor, în apartament se afla femeia în vârstă de 57 de ani, alături de soțul acesteia. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a mai spus șeful ISU pentru presa constănțeană. Totodată, nu este prima tragedie prin care trece familia de la începutul anului. Fiul acestora ar fi murit în luna ianuarie. „Din câte am înțeles, într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile”, a adăugat Amarandei, care a punctat că aceasta ar putea fi cauza incendiului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult