Incendiu puternic într-un apartament de pe bulevardul Mamaia

Incendiu puternic în această dimineață pe bulevardul Mamaia din Constanța. Incendiul a izbucnit la etajul 6, iar flăcările și fumul au cuprins imediat locuința. Proprietara apartamentului a sărit de la balcon, incercând să se salveze. Salvatorii au resuscitat-o minute in șir, dar nu au reușit să o salveze. Femeia și-a pierdut viața. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, acolo unde un incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul 6 al unui bloc. Ca să nu ia foc, o femeie s-a aruncat de la balcon.

Victima a intrat în stop cardiorespirator și a fost resuscitată minute în șir. Potrivit cadrelor medicale, în jurul orei 10:40 a fost declarat decesul. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața.

Două persoane, o femeie și un bărbat, care locuiesc la un apartament vecin, situat pe colțul blocului respectiv, au fost evacuate cu ajutorul scării telescopice. Acestea au fost coborâte în siguranță. Contactat telefonic de reporterii DottoTV, Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, a declarat că a fost demarată o anchetă internă, pentru a stabili dacă a fost respectat protocolul.

Conform pompierilor, în apartament se afla femeia în vârstă de 57 de ani, alături de soțul acesteia. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a mai spus șeful ISU pentru presa constănțeană. Totodată, nu este prima tragedie prin care trece familia de la începutul anului. Fiul acestora ar fi murit în luna ianuarie. „Din câte am înțeles, într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile”, a adăugat Amarandei, care a punctat că aceasta ar putea fi cauza incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Este nevoie de ajutor pentru refugiați!

Sprijinul pentru ucraineni continuă la Pavilionul din Constanța. 2 tiruri cu produse de ig…