sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Incendiu puternic la Cumpăna

Incendiu puternic la Cumpăna

de Redacția Dotto

A fost iadul pe pământ noaptea trecută, la Cumpăna. Acoperișul unei case a luat foc, iar flăcările înalte de câțiva metri au putut fi observate chiar și de pe Autostrada A4.

Proprietarul casei care s-a aprins a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alarma s-a dat cu puțin timp înainte de ora 20. Mai mulți locuitori din Cumpăna au sunat la 112 și au anunțat că o casă din centrul comunei este în flăcări.

5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă de la compania de apă, 2 autoscări precum și o ambulanță SMURD au fost trimise la locul incendiului. Pentru evitarea unui dezastru de proporții, alimentarea cu gaz și energie electrică a fost întreruptă.

După aproape 2 ore incendiul a fost localizat și lichidat. Din fericire nu au existat victime, însă acoperișul casei a ars în totalitate. Valoarea totală a pagubelor va fi stabilită, astăzi, la lumina zilei. Cel mai probabil, focul s-a aprins din cauza unui scurt circuit electric.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult