vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Incendiu puternic, Sâmbătă, la un bloc în Mamaia Nord

Incendiu puternic, Sâmbătă, la un bloc în Mamaia Nord

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Clipe de coșmar în Mamaia Nord, după ce un hotel a luat foc chiar în timp ce muncitorii lucrau. Flăcările au pornit de la lift și au cuprins cu repeziciune clădirea, până sus, la acoperiș. În isteria creată, un constructor a dispărut, 25 de pompieri fiind trimiși în căutarea lui.

Din fericire, bărbatul reușise să iasă singur din șantierul în flăcări și să se salveze


Un balaur furios, care scoate flăcări și fum. Așa au descris trecătorii hotelul care a ars ca o torță uriașă în acest weekend în Mamaia Nord.

Clădirea s-a aprins chiar în timpul lucrărilor de construire, semănând panică printre muncitori. Etajul 6 a fost cuprins rapid de flăcări, iar focul s-a propagat rapid. Limbile de foc ieșeau pe toate geamurile etajelor superioare, iar o coloană de fum gros se înalța de la baza blocului.


Incendiul a semănat panică printre constructori care au sunat speriați la 112. Oamenii s-au speriat cu atât mai tare cu cât unul dintre colegii lor dispăruse in norul gros de fum. Pentru lupta cu flăcările, ISU Dobrogea a trimis o autoscară și 4 mașini de intervenție cu apă și cu spumă, dar și 26 de pompieri.

Din fericire, în urma incendiului nu au existat victime omenești, însă fațada clădirii este afectată de la parter până la etajul opt. Bărbatul dispărut a reușit să iasă din șantier și să se salveze singur, înainte de sosirea pompierilor

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult