vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news Incendiu la un liceu din Tulcea. 400 de elevi s-au autoevacuat

Incendiu la un liceu din Tulcea. 400 de elevi s-au autoevacuat

de Redacția Dotto

Panică la Colegiul Economic din Tulcea. 400 de elevi s-au evacuat, în această după amiază, după izbucnirea un incendiu. Focul a izbucnit la etajul al treilea, în holul clădirii, spun pompierii. Pentru stingerea flăcărilor și îndepărtarea pericolului ISU Tulcea a mobilizat o autospecială  de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj de prim ajutor SMURD. Până la sosirea forțelor de intervenție, elevii care se aflau în clădire, au ieșit în siguranță din colegiu. Și incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenție, de către personalul prezent la locul de muncă. Pompierii spun că cel mai probabil focul s-a aprins din cauza unui scurt circuit la un conductor electric.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult