miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Incendiu violent într-o localitate din Tulcea

Incendiu violent într-o localitate din Tulcea

de Andreea Bălan

Un incendiu a avut loc noaptea trecută în localitatea Parcheș din județul Tulcea.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 00:30, iar la fața locului au ajuns 2 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la două magazii și o terasă, iar riscul ca focul să ajungă la casa locuită din apropiere era foarte mare. Pompierii au reușit însă să stingă focul după o oră și să împiedice propagarea lui. Cele două magazii și terasa au ars complet, dar și bunurile aflate în ele: o ambarcațiune cu motor, un peridoc și un ATV.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult