incendiu

Trei explozii urmate de un incendiu violent, sâmbătă la Constanța. De data aceasta a ars un depozit de aluminiu încărcat cu carton bituminos al unei fabrici de BCA. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de 50 de pompieri, care au intervenit cu 10 autospeciale. Din fericire, nu au existat victime omenești.

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă după amiază la o magazie de aluminiu de la o fabrică de BCA din municipiul Constanţa. Persoanele care au sunat la 112 spun că înainte de apariția flăcărilor și a norului uriaș de fum, s-ar fi auzit trei explozii.

Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis și un mesaj RO-Alert, care anunța populația nu se apropie la mai puțin de 1 kilometru de locul incendiului și să nu se explună la noxe. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 50 de pompieri, cu 10 autospeciale, iar la fața locului au fost mobilizate și trei echipaje SMURD, dar și patru mașini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Comisarii Gărzii de Mediu și cei ai Agenției pentru Protecția Mediului au intervenit de asemenea pentru evaluarea impactului pe care incendiul l-a avut asupra mediului.

Focul s-a produs la o magazie ce avea aproximativ 500 metri pătraţi, în care era depozitat carton bituminos.

Din fericire, în urma incendiului nu au existat victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…