marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Incendiu violent la Constanța

Incendiu violent la Constanța

de Andreea Bălan

Incendiu puternic în această după amiază la Constanța, într-un cartier de locuințe sociale de la marginea orașului.

Mai multe familii au fost evacuate, iar o persoană intoxicată cu fum a fost transportată de urgență la spital.

Alarma a fost dată la ora 10 și 40 de minute printr-un apel la 112 care anunța că o locuință improvizată de pe strada Justiției a luat foc.

La locul incendiului au ajuns la scurt timp după apel 6 autospeciale și un 1 echipaj SMURD. Până la sosirea salvatorilor focul s-a extins însă la șapte barăci, pe o suprafață de mai mult de 250 de metri pătrați.

O persoană găsită inconștientă, intoxicată cu fum, a fost transportată la Spitalul Județean, iar alți locatari ai barăcilor au primit îngrijiri la locul incendiului. În total, șapte familii au fost evacuate din calea flăcărilor și a fumului gros, care s-a văzut de la mare depărtare.

Din primele informații primite de la pompieri, incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult