sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Încep lucrările la digul din Eforie

Încep lucrările la digul din Eforie

de Redacția Dotto
Încep lucrările la digul din Eforie
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Încep lucrările de construire a celor 5 km de diguri în zona Eforie. Administrația Bazinală Dobrogea – Litoral a anunțat pe o rețea de socializare că se vor folosi 635 de mii de tone de piatră, pentru care sunt necesare 26.000 de transporturi.

Prin construcția digurilor se va atenua intensitatea valurilor care erodează țărmul și vor fi protejate suprafețele de uscat, care înseamnă: plaje, structuri hoteliere, infrastructură rutieră, locuințe, baze de tratament, dar nu în ultimul rând asigură protecție biodiversității marine.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult